Eilen päästiin tekeen tynkätreenit Rommille mettään. Koska alueen toinen puoli oli nuorta mäntymetsää  ts. näkyvyys hyvä päätin treenata Rommilla syvää pistoa ( jäi siis yhteen, koska maalimiehiä oli rajoitetusti tarjolla) Ekaks harjoteltiin sitä hallittavuutta eli lihapullilla mentiin keskilinjaa pitkin alueelle. Ekana otettiin kiintorullalla läheltä maali, meni hyvin. Sit se syvä pisto niin, että Rommi sai näköhavainnot. Sekin meni hyvin, sit lopuks taas helppo läheltä. Näiltä viimeisiltä sitten toi irtsarit.
Tänään käytiin Paavolassa tekemässä täsmätreenit. Saatiin Tiinalta vinkkejä ylempien luokkien liikkeisiin. Harjoteltiin merkkiä ja ruutua.  Käsiavuilla  (namilla merkin taakse kiertäminen) sain Rommin menemään merkin taakse. Otin vielä pysäytyksen mukaan ja sit palkka. Aika nopeesti pystyin pidentämään matkaa merkille. Rommi rupes jo ennskoimaan merkin taakse pysähdystä joten otin välillä merkkiä niin, että nami löytyi takaa ilman pysäytystä.
Ruutua Rommin kans olen ottanut jonkun kerran omilla törpöillä, joten ekalla lähetyskerralla kävi stekkaamassa törpöt ennen lelua. Seuraavat kaks meni jo sitten suoraviivasesti. Sit kokeiltiin ruutuun pysäytystä. Tiina oli vievinään pallon ruutuun ja sit mä lähetin Rommin sinne lähti taas kun ohjus, mut seisomis-käskyyn ei reagoinut vaan jatkoi pallon etsimistä ( on ilmeisesti oivaltanut liikkeen olevan pallon etsiminen ruudusta.  Tehtiin sama siten, että vein namipurkin ruutuun. Ja mitähän Rommi teki purkilla, no veti tietenki heti maahan, niin kuin hakumetsässä. Pitää opettaa Rommille joku ihan muu merkki ruudun keskeltä,mistä saa palkan, kun seisoo nätisti. Välillä pitää ottaa sitten läheltä ruutuun lähetystä ja pysähtymisestä palkata lelulla.
Vielä kotosalle laitoin Rommin hakeen tunnarikapulaa. Ekana sai etsiä yhden piilotetun mulle tulksuvan, seuraavaksi laitoin röykkiön puhtaita kapuloita ja eteen oman. Rommi noukki ekan, tiputti sen,kävi haistelemassa muut ja tuli noukkimaan oman uudestaan. Jee, se tajus jujun. Seuraavalla kerralla (oli ilmeisesti oivaltanut, että niitä onkin paljon) otti oman, mut meni kasalle ja vaihtoi väärään. Otin väärän pois ja lähetin uudelleen nyt toi oman sai isot kehut. Haetutin vielä kerran ja nyt toi suoraan oman.