Tänään oli vuorossa KSTK:n tokotuksen eli ensin tunti toisten ohjaamista ja sitten omat touhut päälle.
Tehtiin ekaksi ryhmäpaikallaolo. Rommi oli hiljaa ja tyynesti, mutta piilosta palattuani ja jäätyäni kentän laitaan hypähdin ja sanoin jotain sellaista huomaamattani,että Rommi luuli, että kyseessä on luoksetulo ja oli lähdössä, mutta tipahti heti alas, kun annoin maahan-käskyn. Olinpa mä itse huolimaton. Seuraavaksi otin kahden merkinkiertoa, matkaa molempiin about 15 metriä. Se meni aikas hyvin. Tätä jatketaan ja koitetaan saada lisää nopeutta ennen kuin otan pysäytyksiä. Voisin itse asiassa koittaa lelulla saada lisää nopeutta. Siinä pitää olla vaan tarkka,ettei koira kuumu liikaa.
Seuraavaksi tää tyhmä otti samoilla merkeillä ruutua, josta seurasi se, että vaikka näytin Rommille keskellä ruutua olevan kosketusalustan, koira meni merkin taakse, koska luuli, että sitä pitää taas kiertää.
Sain kuitenkin onnistumaan kolme about 20 metristä tehtyä ruutuunlähetystä niin,että jätin koiran matkan päähän ja menin itse ruudun lähelle ohjaamaan. Tämä tein ekaa kertaa ja mielestäni onnistui suht hyvin: Rommi ei juossut mun luokse vaan lähti etsimään aktiivisesti ruudusta kosketusalustaa.
Lopuksi otin vieläliikkeen vaihtoja maasta seisomaan meni ihan kivasti. Testasin sitä myös lankun avulla ja rappusella. Rappusjuttu meni ihan mukavasti, Rommi piti tassut melko hyvin paikallaan. Nyt ryhdytään hyödyntämään omaa pihaan tähän rappustreeniin ja sisällä aloitetaan istu-seiso -treenit.
Lopuksi vielä  vähän seuraamista. Kontakti tipahteli vähän, eli sitä täytyy treenata oikein kunnolla. Kaikin puolin koira oli melko mukavassa vireessä. Ei pahemmin vuotanut