Sodasopulin kanssa lähdettiin tänään ihmettelemään kaupunginmenoa. No mitään ihmeellistä siinä Sodan mielestä ei ollut paitsi se sora, mitä oli viskottu lumen päälle, se kaikki olisi pitänyt pistää suuhun. Pieni huomautus asiasta ja tyttö tuli tapittamaan mun eteen ja sit seurattiin napittaen jos en kiinnittänyt huomiota.  Ihan hyvä, että osaa tarjota kontaktia, mutta "vapaana liikkumisesta" ei meinannut tulla mitään. Parin tädin luona käytiin myös rapsutettavana. Kaupunkireissun jälkeen mentiin vähän touhuilemaan Vimpeliin. Harjoiteltiin liinassa kahden lelun leikkiä. Leikki sinäänsä meni hyvin, paitsi ryökäle pääsi livistämään Urhon luokse joka oli Kaisan kanssa myös  leikkiharjoituksissa. Mä lähdin juokseen piiloon, Kaisa laitto Urhon maahan ja otti Sodan kiinni. Niin ja arvaa vaan tuliko tytölle paniikki, missä mä olen. Niin, ei sitten tippaakaan!!!! Se oli ihan tyytyväinen Kaisan kanssa. Sit tehtiin niin, että kiljasin sille kerran piilosta ja lähdin karkuun, sit tyttönen heräsi, että joo se on mamma, joka kutsuu ja pinkoen tultiin kyllä luokse.
Tehtiin Kaisan kanssa pari motskariluoksetuloa niin, että Kaisa piteli liinassa Sodaa ja mä lähdin patukan kanssa pinkomaan. Tyttö melskasi mun perään kiljuen ja tempoillen ja vauhti oli ihan kohtuullinen millä tultiin.
Leikitin Soda vielä patukalla samalla kun Kaisa hääräili omien kanssa. Patukka taisi ollakin ihan hyvä juttu:sillä ei ollut aikeita singota  toisaalle. Patukan kanssa harjoteltiin myös rauhanvaiheita. Aika pikaseen patukka tippuu,mutta yhtä pikaseen siitä myös innostutaan.
Kaisa meni vielä piiloon Sodalle. Tuulesta ei saatu mitään apuja, menin hihnan kanssa ja kun tyttö oli hajulla, päästin menemään. Soda ei huomannut edes patukkaa, kun Kaisa löytyi, niin innoissaan se oli. Häntä vispasi joka suuntaan. Seuraaville kerroille typykkä huutamalla huusi Kaisan perään. Toka löytyi helposti, kolmannelle joutui likka tekemään vähän enemmän töitä, kun haju ei tullutkaan nokkaan suoraan. Kaisa oli asettunut ojanpenkereelle, joten lähdettiin kiertämään aluetta. Siinä neito joutui nostelemaan koipia yli risukasojen ja loikkaamaan ojan yli. Kun Kaisa osui nokkaan sitten taas mentiin ja ilo oli ylimillään löydöstä :)
Lopuksi tyllerö pääsi irrottelemaan Kaisan lauman kanssa ja Urho-mudin kanssa vauhti kiihtyy tappiin. Ja mikä loistavaa melskaamisen välissä sain kutsuttua Sodan välillä luokse ja sitten peli taas sai jatkua. Nyt sohvannurkassa makaakin melko väsynyt koiralapsi.