TREENIT/ PAIKKA: pk-treenit
KELI: heikkoa tuulta
HARJOITUS:  itrorullan vahvistusta, syviä pistoja, ilman palkaa,
MAALIMIEHET: 4 yhtäaikaa
PIILOASENNOT/-PAIKAT:  Etu-ja takakulmissa, 1 peitossa, 2 haamu
PALKKA: lihapullia
KOMMENTTI: Koira teki töitä ihan kivasti , teki tyhjiä pistoja, eikä ottanut valetta, vaikka "ylsi" ottamaan kiintorullan. Pitää muistaa juoksuttaa tarpeillaan ennen koetta, ettei tule ylläreitä metsään.
Tänään sitten tarkotuksena oli treenata syviä ja suoria pistoja. Rommi sai ekasta näköhavainnot, juoksi taakse, mutta koska ei löytänyt heti maalimiesta ryhtyi poukkoilemaan. Aikansa kierrettyä löysi ja toi rullan. Näytölle roikuin liinan jatkeena ja Rommi oli vähän ihmeessään, että miks ei tuu palkkaa ja mä käsken sen oleen paikallaan. Seuraavalle lähetin taas ilman apuja. Lähti taas suoraan, mutta kaarsi vasemmalle ja sieltä sitten takasin päin. Tulikin sitten oma rulla suussa mun luo. Minna oli kuitenkin sitä mieltä, että oli käyny siellä missä pitikin, päästin Rommin näytölle.  Sieltä myös maali löytyi.
Kolmannelle lähetin Rommin myös ilman apuja, jouduin lähettämään koiraa monta kertaa, mutta se mitään ei löytynyt. No syys toimintaan selvisi, jepukka tuli jalat täristen keskilinjalle tyhjenteleen suolta. No heti sen jälkeen se nokka taas aukes ja Kaisa löytyi  heti. lakanan alla ollut Kaisa ei ihmetyttänyt, rulla noukittiin ja tultiin. Sit vielä loppuun haamu ja se menikin sit ihan suoraan. vikalta tulikin sit loppupalkkana rasia fifi-pateeta.  Ihan olin tyytyväinen treeniin. Vielä ehditään ennen koetta saada varmaankin kerta treenit.