Eilen sitten sain vihdoinkin haettua Petriltä lainaksi starttipistoolin eli päästiin sitten oikein urakalla ampumaan koiria. Ekaan Rommi käänsi päätä, seuraavat paukunnat eivät saaneet aikaiseksi mitään. Hyvä, hyvä!!! Onhan Rommi luonnetestissä paukkuvarmaksi koettu ja sille on ammuttu muutenkin, eli sinäänsä ei mitää suurta jännitystä ollut asian suhteen. Tietty hyvä aina testata välillä, kun tuo koekin lähestyy...
Muutoin otin seuraamisia ja käännöksissä kun kontakti piti niin palkkaa. Eteenlähetykset menivät kans ihan nappiin. Taas pallo merkkitötterön päällä. Kaunis päivä oli houkutellut paikalle muitakin innokkaita treenaajia, joten sain Rommille vielä parit mieskopeloinnit. Ekaks veti kasaan, mutta muutaman toiston jälkeen meni jo kivasti. Seuraava mies olikin jo sitten pala kakkua. Nyt kun sais  vaan lisää näitä miesropelointia niin ois hyvä. Päästin välillä vanhanpatukankin ulkoilemaan ja "sosiaalistumaan" toisten koirien läheisyydessä. Ruuti oli sitä mieltä, että ei vois vähempää kiinnostaa, vaikka vieressä pelailtiin.
lopuks otin Rommin vielä köllöttelemään kentän reunalle, kun muut tekivät ja sitten vielä saatiin henkilöryhmä. Sujui ihan kelvollisesti. Huomas vaan, että kun namit olivat jääneet keittiönpöydälle ja jouduin palkaamaan lelulla, kierokset olivat aika huimat ja seuraaminen aika poikittavaa.  Toisaalta parempi, kuin että pitäis yrittää jostain kaivaa sitä viettiä. 
Tänään sitten huilitaan vapun kunniaksi ja huomenna mennään möllitokoilemaan Paavolaan, ts. suorittamaan avoimen liikkeet pk-tyylillä ;)