TREENIT/ PAIKKA: pk-treenit Kontinkankaalla
KELI: heikkoa tuulta
HARJOITUS:  itrorullan vahvistusta, 2 syvää
MAALIMIEHET: 5 yhtä aikaa
PIILOASENNOT/-PAIKAT:  1. 50 metriä syvä puolipiilossa, 2. 30-40 metriä, 3. 50 metriä, 4 30- 40 metriä  
PALKKA: kanaa
KOMMENTTI: Mukavat treenit. Suoria pistoja tarttee treenata lisää. 
Tänään sitten virallisesti kokoontui tämä meidän viime kesän haku-poppoo. Mentiin Kontinkankaalle treenailee. No lumessa sitten tarvottiin, kun osa metsää oli vielä hyvinkin luminen. Tänään tarkoituksena oli vahvistaa Rommille irtorullaa. Ollaan otettu kiintoa niin paljon,että on välillä nappaillut omaansa turhaan suuhun. Ekan otin syvälle piiloon, halusin nähdä kuinka menee. Sain lähettää rommin useampan kertaan, koska lähti vasemmalle sivuun viettävää ajouraa pitkin, eikä suoraan minne lähetin. kuitsuin Rommin pois ja nyt pääsin palkkaamaan siitä, että se ei tullut rulla suussa mulle. Lähetin uudestaan teki saman, mutta irtosi niin syvälle, että sai hajun ja juoksi takas. Outo mutkitteleva reittivalinta vähn sitten kostautui, Rommi ei oikeen enää muistunut minne jatkaa ja jouduin pienellä kehaisulla auttamaan Rommia eteenpäin (eipä oo vielä  koskaan ollut ongelmia Rommin kanssa näytölle lähdössä)
toiselle sama homma, lähti aluksi suoraan, mutta kaartoi oikeelle, sain kutsuttua ja palkattua lähetin uudestaan ja meni hyvin. Viimeset kaksi meni suoraan, hyvä hyvä, ei myöskään ongelmia näytölle. Mä tunaroin taas liinan solmulle, jota jouduin selvitteleen. Hallittavuus toimi välillä ihan hyvin, välillä taas korvat olivat aivan jossain muuaalla. mutta intoa piisasi.  
Käytiin vielä kokoustamassa Paavolassa ja saatiin taas roppakaupalla pallitreeniä. Se meni hyvin, nyt kun saatais jostain vielä miehiä ronklaamaan.