TREENIT/ PAIKKA: Pk-treenit Koutaniemi
KELI:  kuiva tuulinen
HARJOITUS:  Irtorullatreeni yli 50 metriin irtoaminen, kaistaleet (suorat pistot),  1. (tien ylitys)haamulla,  2. takakautta kiertäen 3. hajuputkeen 
MAALIMIEHET:  3 avopiiloa
PIILOASENNOT/-PAIKAT:   3 x kaistaleen etukulma.  
PALKKA: lihapullat
KOMMENTTI: Rommi teki  kolme täsmäpistoa. Kaartoi puolen välin jälkeen muutaman metrin verran vasemmalle. Ihan jees treenit
Harjoituksena oli  saada koira etenemään syvälle, suoraan ja tien yli.  Eli kaistaleiden etukulmat olivat meillä käytössä. Eka äijä otettiin haamulla ja ilmaisulla. Roikuin liinan jatkeena, jottein koira opi, että kun roikutaan (kokeet) ei tule palkkaa. Maalimiehellä odotettiin, että kerin liinan ja annoin maalin nousta, sitten vapautin palkattavaksi. Tämä ilmaisun jälkeinen käyösmalli on ruvennut toimimaan, koira kestää hyvin, vaikka maalimies nouseekin ylös.
Seuraava maalimies oli kiertänyt takareunaa pitkin etukulmaan eli ns. tuoretta hajuputkea ei ollut koiralle tarjolla. Kuvio meni ongelmitta. pidättelin hiukan liinaa ja päästin lopuksi irti. Kerin kaikessa rauhassa liinaa  rullalle ja odottelin ennen kuin palattiin keskilinjalle. Ihan hyvin koiran motivaatio ja into kesti myös odottelun. Ja miksipä ei, sitä välillä turhankin takia aliarvioi koiran motivaatiota. 
Kolmas ukko pistettiin metsään kaistaleen etureunaa pitkin. Homma sujui hyvin. Tälle vikalle en hidastanut liinasta menoa, otettiin kuitenkin maalimiehen luona vielä rituaalit liinan kerimisineen ennen palkkausta. Ruuan jälkeen Rommi sai vielä pallopeliä. Ja yllätys yllätys Rommi osasikin leikkiä kahden pallon peliä, sen harjoittelu on nimittäin ollut meillä vaiheessa.Eli yhteenvetona: Itse pistot menivät suhteellisen hyvin: Rommi lähti luotisuoraa ja about 50 metrissä kääntyi vasemmalle ja sieltä sitten sai hajun ja meni suoraan maalille.  (alueella oli siis syvyyttä yli 70 metriä) Seuraavilla kerroilla voisi kokeilla sitä omaa liikkumista enemmän  eli tallattaisiin ehkä aloa suurempi alue, maybe tyhjiä?