Valkohampaan vappuleiri pidettiin Räyskälän leirikeskuksessa.  Me oltiin Rommin kanssa hakuryhmässä, eli saatiin aimoannos talviunien jälkeen hakuilua.
TO:
TEEMA: 3 maalia, lihapullapalkka, täydet ilmaisut 1 umppari 
Tein Rommille torstaina 3 maalimiehen kiintorullatreenit, ihan vaan tsekatakseni millä mallilla on talven jäljiltä pikkukoira. Otin etukulmaan, en kuitenkaan takarajalle umpparimaalimiehen. Koira lähti innokkaasti etenemään suoralla pistolla, mutta meni piilon ohi nokka ummessa, palasi takaisin mun luokse hakemaan vauhtia. Lähti oma-aloitteisesti taas hakemaan,teki syvän piston ja taas ohi. Kolmas kerta toden sanoi, kun koira suorastaan törmäsi piiloon. Ilmaisussa ei mitään ongelmia.  Kaksi muutakin ukkoa löytyi vähemmällä vaivalla kun nokka oli saatu auki. Ilmaisuissa ei mitään ongelmaa 
PE:
TEEMA: maalit pois, jos nokka ei toimi, lelupalkat
Koska edellisenä päivänä Rommin nokka ei oikein ollut auki päätettiin tehdä treeni niin,että jos koira juoksee maalin vierestä ohi nostetaan se pois koiran nähden.

Ekana Rommille oli oikea etukulma sujui ongelmitta. Rommi irtosi eteni suoraan ja löysi maalimiehen. Seuraavana  oli  sitten vasen etukulma. Se oli vaikea, koska maalimies oli takanurkassa ja juuri ennen nurkkaa oli metsäautotie. Jouduin lähettämään koiran lähempää. Sain kuitenkin lopulta Rommin maalille. Kolmas ja neljäs maali sujuivat ilman pahempia ongelmia. Rommin lähettämisessä täytyy vaan olla tarkka: jos sen tekee sinne päin koira ei irtoa kunnolla, eikä lähde suoraan. Tarkalla lähettämisellä sen saa kuitenkin etenemän hyvin ja syvälle.  maalia suorapalkka, lelut, maalimiesten nosto, jos

LA:
TEEMA:suorapalkat, 4 maalia  tienylitys avuilla, mökkikylän ohitus avuilla, maalimiehen nosto epätarkasta nokankäytöstä.
Lauantaille oltiin tehty vaikea maastollisesti vaikea rata ja tarkoituksena oli saada koirat irtoamaan polkujen ja teiden yli ja etenemään itsenäisesti hankalassa maastossa. Rommille otin edellisen päivän hankalan etukulman näöllä. Siinä ei tullut ongelmia, kylläkin Rommi eteni tiensuuntaisesti ja otti ylhäältä hajun ts. työskenteli hitusen taaksepäin. OIkealta puolelta otin maalin ilman apuja. Tämän kanssa Rommi teki samoin kuin torstaina. Eli kun oli saanut ekalle maalimiehelle näköavun, nokka oli kiinni. Maalimies otettiin pois, eikä Rommi siis saanut sitä enää nostaa. Vasenmmalle Rommi sai haamuavun. Maali oli piilotettu suorassa linjassa rakentamamme mökkikylän taakse. Rommi ei häiriintynyt  siitä millään tavalla vaan juoksi maalille. Neljäntenä oli toiselle puolelle pisto ilman apuja. Eka lähetys ei ollut riittävän tarkka; Koira eteni about 15 metriä ja kääntyi ympäri. Toinen ja keskittyneempi lähetys onnistui ja Rommi eteni perille ja nosti neljännen maalin.

 
SU:

TEEMA:Mökkikylätreeni kentällä 4 maalia, 2 suoraa 2 irtorullailmaisua palkkana possun ulkofile
Mökkikylätreeni kentällä 4 maalia, 2 suoraa 2 irtorullailmaisua palkkana possun ulkofile
Sunnuntaina tehtiin kenttätreenit ja Rommi pääsi tutustumaan mökkikylätreeniin. Koska Rommille ei olla tehty aikaisemmin kyseistä treeniä tehtiin 2 ensimäistä suorapalkalla ja loput irtorullilla. Treeni meni täysin putkeen;koira ei yrittänyt ottaa rullaa vanhalla piilolla tarkisti hyvin piilot eikä ilmaisuissa ollut mitään ongelmaa.  Vika maali oli laitettu mökkikylän taakse metsään ja senkin Rommi haki ilman mökkitarkastusta. Olin tyytyväinen tähän treeniin ;)

TEEMA:Risteilyä metsässä, 6 maalimiestä, palkka possunfile
Koska kenttätreeni meni niin pikaisesti ehdittiin vielä ottaa lähimetsikössä. Rommi lähti vauhdikkaasti avuilla 60 metriin palkattavaksi ja mikä kummaa, en meinannut saada Rommia ekalta maalimieheltä kutsusta pois.  Eteneminen maalille oli hyvä, mutta vielä tarvitaan treeniä, että pistoihin saadaan leveyttä; Rommi oli mielellään tulossa mun luo samaa reittiä kun mitä meni maalille. Rommilla oli kuitenkin selvästi tosi hauskaa ja se oli pääasia ;) alla muutama kuva risteilytreeneistä.
  

 1241639482_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sirke neuvoo maalimiehiä

1241639441_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tarkkana

1241639370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

täältä tullaan!!! Juokseminen on muutens aika kivaa :)