TREENIT/ PAIKKA: Pk-treenit koutaniemi
KELI: sateinen, märkä, vähätuulinen
HARJOITUS:  Irtorullatreeni yli 50 metriin irtoaminen, kaistaleet (suorat pistot), tien ylitys haamulla
MAALIMIEHET: 2 avo 1 umpi 
PIILOASENNOT/-PAIKAT:  2x kaistaleiden takakulma, 1x kaistaleen takakulma.  
PALKKA: lihapullat
KOMMENTTI: Rommi teki  taas laakapistoja kaistaleen etuosasta suoraan takakulmaan. Ensi kerralla kans kaistaleet, mutta kaistaleen  etukulmaan maalimies.
Tänään käytiin pitkästä aikaa Koutaniemellä tehtiin yli syvät kaistaleet, jossa toiselle puolelle tuli metsätien ylitys. Laitoin ekan ja tokanmaalimiehen niin kutsutusti kaistaleen takakulmaan; ideana että koira tekisi tyylikkäänpiston, mennen etureuna pitkin ja lopuksi takarajaa maalille. No toisin kävi: ilman mitään apuja Rommi pinkaisi aluksi muutaman metrinoikeaan suuntaan, sitten kaartoin 45 asteen kulmassa suoraankaistaleen takakulmaan. Sitten toiselle puolelle otin haamun, joka meni piiloon Rommin nähden eturajaa pitkin takakulmaan. Sama homma taas, Rommimeni suorinta tietä eli 45 asteen kulmassa takakulmaan. Viimeisen otin niin sanotusti kaistaleen etukulmaan. Taas Rommi lähti samalla  taktiikalla tsekkaan takakulmaa. Kutsuin takasin, ja lähetin ja  taas sekoili suunnissa. Kolmannella lähetyksellä Rommi sitten lähti luotisuoraan ja meni umpparille.  Ens kerralle lisää näitä "etukulmia" ja mahdollisimman vähän hajuapuja. Ilmasuissa ei ollut mitään ongelmaa,  umpparilla koitti kaivaa väkisellä omaansa, mutta löyti kuitenkin irtorullan. Maalimieskäytös näytöllä maassamakaamisieen toimi kivasti, Rommi jakso odottaa palkkaa, kun keräsin liinaa ja kun maali nousi. Tienylitys oli myös ongelmaton, tietty sai kunnon avut. Kuitenkin ihan jees treeni ja ainakin tietää mitä tehdä ens kerralla.
Kaisa oli tallannut ennen treeniä Ruutille  vielä lyhyen jäljen. Käytiin se ajelemassa, kun se oli vanhentunut n. 3 tuntia. Ruuti kyllä tiesti,mistä oli kysymys vaikka harhailikin jonkun verran. No näin vanhaa jälkeä ei olla koskaan ajettu ja rankkasade pyyhkäisi hakutreenien aikana jäljen päältä. Purkit ja lihikset kuitenkin löytyvät ja Ruutilla oli kivaa.