Tänään päästiin pitkästä aikaa vepettämään Petäisenniskaan. Tehtiin sove/aloliikkeet.
Rantaan uiminen: Rommi nousi seisomaan veneestä, jouduin antamaan useamman istu-käskyn veneeseen. Uimisessa ja veneestä hyppäämisessä ei ollut ongelmaa. Lähti kaartamaan hioukan taas vasemmalle. Tehtiin vielä lähempää ja sain Rommin lelun avulla oikeean kohtaan. 
Veneen veto: Otettiin melko läheltä n. 10-20 metriä useamman kerran pointtina oikea rantautumispaikka. Veneennoudossa ei vaikeutta mutta taas oli kaartamassa vasemmalle. Kuitenkin kun tassut yltivät maahan ryhtyi kääntämään oikeaan paikkaan ja taas pikkuterrierin raivolla kiskottiin venettä rantaan. Mutta mikä parasta, päästi irti köydestä ja tuli mun lelulle. (yleensä siis ei irrota köydestä)
Vienti: Lähetin koiran ilman vientiesinettä veneelle hakemaan palkkaa. Lähti taas innolla, mutta ilmeisesti häiriintyi mun juttustelusta ja treenipaikalle eli veneelaskupaikalle tulleesta veneestä ja kalastajista ja palas takaisin. Venettä tuotiin hiukka lähemmäksi ja uusi lähetys. Nyt meni nappiin, ui perille asti, mutta se rantaan tulo kaikkea muuta kuin hyvä: Rommi tuli kalastajien veneen takaa rantaan kiersi veneen ja juoksi lelun suussa mun ohi nurtsille eikä pirulauta meinannut antaa itseään kiinni!!! Hyvin epätyypillistä Rommia. Mä vähän kyllä jo pelkäsinkin, että nyt se vasta himo kiertää tulee, kun se oma huippulelu suussa.
Hukkuvan pelastaminen:Nyt matka ei ollut mikään ongelma ja koira sinkosi hakemaan hukkuvaa. Rantaan tulo meni taas vähän sivuun.
Loppuyhteenveto: Rommin kanssa leikittävä rannalla 2 dummyn leikkiä,jotta oppii, että paras palkka tulee kun tulee mun luo. Tuosta alla olevasta linkistä löytyy tämänpäiväisiä treenikuvia  http://picasaweb.google.com/huuskoanna/Vepetreenit240708