Käytiin  Kaisan kanssa treenailemassa tänään koiria. Otin ekana Rommin kanssa seuraamista, nopeudenvaihteluja käännösiä paikallaan, perutusta ja  sivuaskeleita. Lisäksi tehtiin muutamat jättävät ja luoksetulot pysäytyksineen. Koiralla oli oikein mukava vire ja innokkuutta löytyi. Syynä taisi olla autoon jäänyt pieni kiljukaula. (joka muuten rauhottui melko nopeaa) Otin vielä Rommille paikallaanoloa häiriössä (Kaisa touhuili Urhon kanssa vieressä).
Sitten oli Sodan vuoro. Se pääsi tekemään muutaman motskariluoksetulon ja  tyttö pääsi oikein äänen kanssa huutamaan mun perään:)

Sitten vielä Kaisa meni piiloon ja Soda sai etsiä. Kyllä sille joku idea oli jäänyt viime kerran treeneistä ja näytti siltä, että nokka toimi mukavasti, vaikkei paljoa tuulesta saatu apuja. Hauskaa oli nähdä, miten innoissaan typy oli jo pelkästää hajun saannista ja ihmiselle mentiin korvat suipperolla häntä villisti heiluen. Kyllä se on vaan jotenkin niin hauska pieni eläin :)

Lopuksi tehtiin pikkulenkki koko lauman kanssa ja hyvin meni. Alla pari todistusta Pukin pikkuapulaisista metsässä:) Kuvat otettu puhelimen kameralla, joten laatu ei paras mahdollinen.

Soda ja Rommi vieri vieressä

Soda, Rommi, Oili ja Urho