Meillä oli tänään työpaikan vetäytymispäivä Joutenlammella ja päätin ottaa Rommin mukaan. Eli jos kerta mennään metsään niin mennään sitten myös koiran kanssa :)
Tein Rommille esineruutukaistaleen, syvyyttä viitisenkymmentä leveyttä parikymmentä metriä.
Maija oli vienyt omat esineet ruutuu, joten päästiin heti kokeileen oudoilla esineillä. Ekaksi otettiin kymmenen metrin päästä parkkikiekko. (pointtina hankala esine ottaa) se tuli ihan hyvin, mutta tippu suusta mun edessä. Koska Rommi kävi jonkun verran kierroksilla, en vaatinyt sitä noukkimaan maasta enää kiekkoa;olis varman tullut useampana palana :) Seuraaksi nousi takarajalta hansikas ekalla lähetyksellä ongelmitta. Sittenpä seuraavat kaksi olivatkin vaikeita. Rommi tarvitsi usean lähetyksen ennen kuin leatherman-koteloineen nousi n. 20 metristä. Viimeistä (koiran vesilelu) haettiinkin sitten työllä ja tuskalla: Rommi teki ainakin 3 100 metrin syvyistä pistoa. Joo, koira oli reippaasti ruudun ulkopuolella, mutta koska näytti tekevän töitä, annoin sen toimia. meillähän on ollut paljon irtoamisongelmaa. Lopulta esine saatiin ylös, mutta kyllä 5 minuuttia ei ois tässä riittänyt.
Seuraavat esineet (omat)  leikkihiiri, tossu, lompakko nousivat hiukka paremmin.  Treeniä tarvitaan siis ruudussa aikas paljon. Täytyneen kyllä huomauttaa,että maasto oli tänään äärimmäisen kuiva eikä tuullut paljoa. Koira saattoi melkein mennä esineen yli ilman,että sai hajua.