TREENIT/ PAIKKA: Hakutreenit Pöllölaakso
KELI:  kuiva, hyvin heikko tuuli
HARJOITUS:  tyhjä, keskilinjan ylitys
MAALIMIEHET:  2 maalimiestä suorapalkka
PIILOASENNOT/-PAIKAT:  makaava keskilinjan läheisyydessä, umppari takarajalla 
PALKKA: leluleikkiä loppupalkkana kanansiivet
KOMMENTTI: treeni meni ihan mukavasti, mutta ei uskalla ottaa Rommille paljon avuilla. Irtosi mukavasti, mutta nokka olisi voinut olla taas paremmin auki

Tänään harjoiteltiin tyhjää ja keslinjan ylitystä. Annoin Rommille näköavun siitä että maalimies meni metsään. Vein koiran autolle ja tänä aikana maalimies oli käynyt tallaamassa lenkin takarajalle asti ja ja ylittänyt keskilinjan ja jäin aivan linjan jälkeen piiloon. leveyttä maalimiehen kiepillä oli n.20-30 metriä.
Rommi lähti vauhdilla kuvitellun maalimiehen perään ja teki nätin tyhjän piston. Koiran nappaaminen sivulle lennosta sujui myös melko mallikelposesti lähetyksestä koira pinkaisi toiselle puolelle takarajalle, josta kurvattuaan takaisin, haistoin malimiehen. Seuraavaksi lähetin Rommin toiselle puolelle. Lähetys ei ollut ilmeisesti riittävän keskittynyt ja tarkka; Rommi irtosi vain 30 -40 metriä ja tuli takaisin. Lähetin koiran uudestaan tarkemmin, sain irtoamaan sen syvemmälle ja sen avulla se sai hajun takakulman miehestä.
Rommin kanssa on nyt vähitellen siirrytty lelupalkkaan ja ainakin itsestä tuntuu, että motivaatio on kasvanut entisestään löytää maalimiehet. Vauhti on lisääntynyt ja  kiinnostus leikittävää maalimiestä kohtaan entisen nakkiautomaatin sijan.